Byta däck i Sala

Annons:
Bra och billiga däckbyten i Sala hittar du i denna guide till däckfirmor som arbetar med däck och att byta däck i Sala. Är du boende i eller i närheten av Sala och behöver hjälp med t.ex. vinterdäck, sommardäck, fälgar samt däckbyte i Sala så finns det 17 olika däckfirmor i Sala som kan hjälpa dig. Det är viktigt att alltid ha godkända vinterdäck och sommardäck på sin bil och om du är osäker kan du alltid kontakta en däckverkstad i Sala för hjälp med mönsterdjup, däckservice, däckåtervinning samt hjulskifte i Sala. Många av däckföretagen i Sala erbjuder möjligheten till drop in däckbyte i Sala där du kan få hjälp med att byta däck samt rekommendationer till bra och billiga vinterdäck eller billiga sommardäck om det är dags att köpa nya däck i Sala.
Annons:

Däckbyten i Sala

Nedan kan du ta del av vår lista över alla däckverkstäder och bilverkstäder som kan hjälpa dig med däckbyte i Sala samt annat relaterat till däck som t.ex. däckservice, däckjour, sommardäck och vinterdäck i Sala.

A. Ramströms Bilbärgning AB
Hyttv. 11
733 38 SALA


Arver Lastbilar AB
Uppsalav. 2
733 39 Sala


Bilia Personbilar AB
Oriongatan 1
733 40 Sala


Björkmans Bil
Fridhemsg. 33
733 39 Sala


Dennis däck&meck
Grällsta 105
733 94 SALA


Euromaster
Fabriksg. 5
733 39 Sala


Glasmäster L. Nilsson AB
Väsbyg. 10
733 39 Sala


Höglunds Fordons Service
Stadsskogen Banelund 102
733 97 Sala


M&S Bilvårdcenter Sala
Dammg. 2
733 38 SALA


M.R Bilservice
Snickarg. 2
733 38 SALA


Mekonomen Bilverkstad
Fridhemsg. 4
733 39 Sala


Möller Bil
Uppsalav. 2
733 39 Sala


Rogers Däck & Bilcenter
Fabriksg. 5
733 39 Sala


Rogers Däck & Bilcenter
Fabriksg. 5
733 39 Sala


Sala Biltvätt
Snickarg. 2
733 38 SALA


Sala Gummi AB/Däckpartner
Väsbyg. 4
733 39 Sala


Tvätthallen I Sverige AB
Polhemsg. 18
733 33 Sala


Däckservice i Sala

Förutom att utföra hjulskifte i Sala så kan många av däckföretagen ovan också hjälpa dig med däckservice i Sala. Tag kontakt med ett par olika däckfirmor i Sala från listan ovan för att ta reda på alla däckrelaterade tjänster som erbjuds i Sala.
Annons:

Begagnade däck i Sala

Om det är dags att köpa nya sommardäck eller vinterdäck i Sala som kan det vara lönt att fundera på begagnade däck i Sala. Genom att köpa begagnade däck kan du ofta få tag i bra och billiga däck i Sala som är säkra och håller ett par säsonger. Kontakta några olika däckföretag eller bilverkstäder i Sala från listan ovan för att ta reda på deras utbud av begagnade däck i Sala.

Hjulfakta om Sala

I Sala fanns det som numera bekant minst ett däckföretag eller bilverkstad som du kan kontakta för hjälp med att byta däck eller inköp av bra och billiga sommardäck och vinterdäck i Sala. Nedan är en del mer generell information om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Tag en titt här för att ta del av mer fakta om orten Sala om du vill veta mer än saker relaterat till däckbyten i Sala.

I Sala hittade vi totalt 17 olika däckfirmor och bilverkstäder att välja mellan när det är dags för köpa däck, däckförvaring, däckservice eller däckbyte i Sala. Om du ändå har svårt att hitta en lämplig däckverkstad i Sala för däckbyte rekommenderar vi att du letar vidare efter andra däckfirmor i Västmanland.

Billigast däck online

Genom att köpa dina däck online kan du spara mycket pengar när det att dagt att byta dina däck. Nedan är våra rekommenderade företag som säljer billiga däck online.

Snabba och billiga däckbyten

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder som du kan kontakta när du behöver hjälp med däckbyten när dig.