Byta däck i Gimo

Annons:
Bra och billiga däckbyten i Gimo hittar du i denna guide till däckfirmor som arbetar med däck och att byta däck i Gimo. Är du boende i eller i närheten av Gimo och behöver hjälp med t.ex. vinterdäck, sommardäck, fälgar samt däckbyte i Gimo så finns det 1 olika däckfirmor i Gimo som kan hjälpa dig. Det är viktigt att alltid ha godkända vinterdäck och sommardäck på sin bil och om du är osäker kan du alltid kontakta en däckverkstad i Gimo för hjälp med mönsterdjup, däckservice, däckåtervinning samt hjulskifte i Gimo. Många av däckföretagen i Gimo erbjuder möjligheten till drop in däckbyte i Gimo där du kan få hjälp med att byta däck samt rekommendationer till bra och billiga vinterdäck eller billiga sommardäck om det är dags att köpa nya däck i Gimo.
Annons:

Däckbyten i Gimo

Nedan kan du ta del av vår lista över alla däckverkstäder och bilverkstäder som kan hjälpa dig med däckbyte i Gimo samt annat relaterat till däck som t.ex. däckservice, däckjour, sommardäck och vinterdäck i Gimo.

Abilteknik AB
Uppsalav. 25
747 42 Gimo


Däckservice i Gimo

Förutom att utföra hjulskifte i Gimo så kan många av däckföretagen ovan också hjälpa dig med däckservice i Gimo. Tag kontakt med ett par olika däckfirmor i Gimo från listan ovan för att ta reda på alla däckrelaterade tjänster som erbjuds i Gimo.
Annons:

Begagnade däck i Gimo

Om det är dags att köpa nya sommardäck eller vinterdäck i Gimo som kan det vara lönt att fundera på begagnade däck i Gimo. Genom att köpa begagnade däck kan du ofta få tag i bra och billiga däck i Gimo som är säkra och håller ett par säsonger. Kontakta några olika däckföretag eller bilverkstäder i Gimo från listan ovan för att ta reda på deras utbud av begagnade däck i Gimo.

Hjulfakta om Gimo

I Gimo fanns det som numera bekant minst ett däckföretag eller bilverkstad som du kan kontakta för hjälp med att byta däck eller inköp av bra och billiga sommardäck och vinterdäck i Gimo. Nedan är en del mer generell information om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Tag en titt här för att ta del av mer fakta om orten Gimo om du vill veta mer än saker relaterat till däckbyten i Gimo.

I Gimo hittade vi totalt 1 olika däckfirmor och bilverkstäder att välja mellan när det är dags för köpa däck, däckförvaring, däckservice eller däckbyte i Gimo. Om du ändå har svårt att hitta en lämplig däckverkstad i Gimo för däckbyte rekommenderar vi att du letar vidare efter andra däckfirmor i Uppsala.

Billigast däck online

Genom att köpa dina däck online kan du spara mycket pengar när det att dagt att byta dina däck. Nedan är våra rekommenderade företag som säljer billiga däck online.

Snabba och billiga däckbyten

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder som du kan kontakta när du behöver hjälp med däckbyten när dig.