Byta däck i Kalix

Annons:
Bra och billiga däckbyten i Kalix hittar du i denna guide till däckfirmor som arbetar med däck och att byta däck i Kalix. Är du boende i eller i närheten av Kalix och behöver hjälp med t.ex. vinterdäck, sommardäck, fälgar samt däckbyte i Kalix så finns det 19 olika däckfirmor i Kalix som kan hjälpa dig. Det är viktigt att alltid ha godkända vinterdäck och sommardäck på sin bil och om du är osäker kan du alltid kontakta en däckverkstad i Kalix för hjälp med mönsterdjup, däckservice, däckåtervinning samt hjulskifte i Kalix. Många av däckföretagen i Kalix erbjuder möjligheten till drop in däckbyte i Kalix där du kan få hjälp med att byta däck samt rekommendationer till bra och billiga vinterdäck eller billiga sommardäck om det är dags att köpa nya däck i Kalix.
Annons:

Däckbyten i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över alla däckverkstäder och bilverkstäder som kan hjälpa dig med däckbyte i Kalix samt annat relaterat till däck som t.ex. däckservice, däckjour, sommardäck och vinterdäck i Kalix.

Bilkompaniet Sigoro AB
Stabsv.
952 51 KALIX


Bilspecialisten Kalix
Stabsv. 21
952 51 KALIX


Bilspecialisten i Kalix
Stabsv. 21
952 51 KALIX


Däckplus AB
Stabsv. 9
952 51 KALIX


Däckpolarna Peter Höglin AB/Däckpartner
Valhallav. 23
952 31 KALIX


Däckteam
Stabsv. 9
952 51 KALIX


Fors Bilservice
Skiljev. 20
952 61 Kalix


Johans Skoter & Maskin
Svedjev. 34
952 51 KALIX


Kalix Bil & Lack, HB
Järnvägsg. 13
952 31 KALIX


Kalix Däck & Cykel AB
Vattenv. 15
952 35 KALIX


Mikael Sandberg Motor
Fågelsångsv. 8
952 35 KALIX


Nordiska Bil AB
Stabsv. 11
952 51 KALIX


OKQ8
Parallellg. 15
952 33 KALIX


PJ:S Reservdelar & Däck
Bryggeriv. 3
952 51 KALIX


R K:s Bilservice HB
Rudträskv. 6 B
952 41 Kalix


Samuels Mek och Maskin
L. Lappträsk 26
952 93 KALIX


Strömbergs Bil AB
Vattenv. 21
952 35 KALIX


Uffes Lack & Design
Övermorjärv 24
952 93 KALIX


Wist Last & Buss AB
Stabsv. 11
952 51 KALIX


Däckservice i Kalix

Förutom att utföra hjulskifte i Kalix så kan många av däckföretagen ovan också hjälpa dig med däckservice i Kalix. Tag kontakt med ett par olika däckfirmor i Kalix från listan ovan för att ta reda på alla däckrelaterade tjänster som erbjuds i Kalix.
Annons:

Begagnade däck i Kalix

Om det är dags att köpa nya sommardäck eller vinterdäck i Kalix som kan det vara lönt att fundera på begagnade däck i Kalix. Genom att köpa begagnade däck kan du ofta få tag i bra och billiga däck i Kalix som är säkra och håller ett par säsonger. Kontakta några olika däckföretag eller bilverkstäder i Kalix från listan ovan för att ta reda på deras utbud av begagnade däck i Kalix.

Hjulfakta om Kalix

I Kalix fanns det som numera bekant minst ett däckföretag eller bilverkstad som du kan kontakta för hjälp med att byta däck eller inköp av bra och billiga sommardäck och vinterdäck i Kalix. Nedan är en del mer generell information om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Tag en titt här för att ta del av mer fakta om orten Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till däckbyten i Kalix.

I Kalix hittade vi totalt 19 olika däckfirmor och bilverkstäder att välja mellan när det är dags för köpa däck, däckförvaring, däckservice eller däckbyte i Kalix. Om du ändå har svårt att hitta en lämplig däckverkstad i Kalix för däckbyte rekommenderar vi att du letar vidare efter andra däckfirmor i Norrbotten.

Billigast däck online

Genom att köpa dina däck online kan du spara mycket pengar när det att dagt att byta dina däck. Nedan är våra rekommenderade företag som säljer billiga däck online.

Snabba och billiga däckbyten

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder som du kan kontakta när du behöver hjälp med däckbyten när dig.